انفجارهای الفجیره، نزاع بین سران اماراتی یا کینه‌توزی بر سر تصاحب برخی بنادر یمن؟-راهبرد معاصر
جزئیات و زمان برگزاری مراسم اربعین شهید جمهور و همراهانش قالیباف بعد از مناظره: مشارکت اقتدار ملی ما است جلیلی: نباید روستا را به یک جایی که فقیر و محروم است نگاه کنید پزشکیان: می‌خواهم اخلاق سیاسی را سرلوحه کار خود قرار دهم زاکانی : همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را انجام می‌دهیم مشارکت حداکثری در انتخابات ضامن امنیت و استقلال کشور است قالیباف: باید دقت کنیم که در نقشۀ دشمن حرکت نکنیم آخرین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد رهبر انقلاب: مهمترین اثر مشارکت بالا که به آن اصرار داریم سرافرازی جمهوری اسلامی است بررسی شاخص‌های رئیس جمهور تراز در بیانیه گام دوم انقلاب سرلشکر باقری طرح ملی مقابله با ناقلین مهاجم زیستی را ابلاغ کرد زاکانی: حق مردم از خان‌ها و خانچه‌ها باید گرفته شود تبلیغات انتخابات ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه به اتمام می‌رسد پورمحمدی: من موافق رییس جمهور نظامی هستم

انفجارهای الفجیره، نزاع بین سران اماراتی یا کینه‌توزی بر سر تصاحب برخی بنادر یمن؟

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ،موضع‌گیری مبهم مقامات اماراتی درباره انفجار چند فروند نفتکش در بندر الفجیره و همزمان وقوع آتش‌سوزی در اطراف فرودگاه دبی باعث ارائه تفاسیر مختلفی درباره این حوادث و ارتباط آن با نزاع بین سران امارات شده است.

۱۶ ساعت پس از انتشار خبر‌هایی درباره انفجار و آتش‌سوزی در تعدادی نفتکش در بندر الفجیره امارات، وزارت خارجه این کشور از اقدامات خرابکارانه علیه چهار کشتی تجاری در این بندر خبر داد.

 

تفاسیر مختلف درباره انفجارهای الفجیره/ از نزاع بین سران اماراتی تا کینه‌توزی بر سر تصاحب برخی بنادر یمن

 

گزارشگر العالم با اشاره به وقوع انفجار‌ در بندر الفجیره امارات افزود: شاهدان ضمن انتشار خبر‌های اولیه درباره این حادثه اعلام کردند شاهد پرواز هواپیما‌های آمریکایی و فرانسوی در آسمان منطقه بودند که همین مسئله پرسش‌های زیادی درباره اتفاقی که در این بندر افتاد، مطرح می‌کند. مقامات اماراتی ظرف ۱۶ ساعت سه بار خبر وقوع چنین حادثه‌ای را تکذیب کردند، اما بالاخره وزارت خارجه این کشور اعلام کرد چهار کشتی تجاری هدف اقدامات خرابکارانه قرار گرفتند.

 

در ادامه گزارش آمده است: مقامات اماراتی در حالی موضعی مبهم در قبال این حادثه اتخاذ کرده اند که تصاویری که نشان دهنده خرابکارانه بودن این حوادث باشد در دست نیست. متهم نشدن هیچ شخص یا طرف خاصی به دست داشتن در این حوادث تردید‌ها را افزایش می‌دهد، این در حالیست که گزارش‌ها نشان می‌دهد بندر الفجیره که در مجاورت یک پایگاه نظامی دریایی است، تحت نظارت شدید قرار دارد و علاوه بر این، هواپیما‌های فرانسوی و آمریکایی به شکل گسترده بر فراز آن پرواز می‌کنند.

 

گزارشگر این شبکه ادامه داد: هنوز علت اصلی این حوادث مشخص نیست، اما مخالفان اماراتی و فعالان می‌گویند نزاعی پنهان بین امارات و عربستان سعودی بر سر مناطق نفوذ و سیطره بر بنادر در یمن وجود دارد. تلاش برای گسترش نفوذ به سمت سواحل جنوبی یمن و نیز سواحل آفریقا، به خوبی نزاع بین امارات و عربستان سعودی را نشان می‌دهد.

 

در پایان این گزارش آمده است: همزمان با سخنان مبهم مقامات امارات درباره حمله به کشتی‌های تجاری، چند آتش سوزی نیز در اطراف فرودگاه دبی اتفاق افتاد و طی آن چند خودرو و انبار در نزدیک این فرودگاه طعمه حریق شد و باعث شد تفاسیر مختلفی درباره این حوادث و ارتباط آن با نزاع بین حکام امارات و تلاش برخی از آن‌ها برای بر هم زدن اوضاع منطقه، ارائه شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده